понедељак, 15. август 2016.

Moje novo otkriće...Original magazin

       Zdravo svima!!!Kako ste?Nadam se da uživate u poslednjim danima raspusta.
Ako pratite moj blog znate da sam od skoro počela da pratim Jelenu Djoković.U nekom od predhodnik postova pisala sam i o njenom Instagram profilu,a sada je red došao na njen magazin.Tačnije,to nije samo njen magazin,već magazin Novak Djoković fondacije pod nazivom Original.

   

U pitanju je sasvim drugačiji magazin.Cilj je sa pokrene ljude i da se fokusira na dobre vesti.Ideja je po meni odlična,a još je bolje što su to sproveli u delo.U Originalu možete naći mnoštvo intervijua sa uspešnim svetskim,ali i našim (Balkanskim) ljudima.Pruža vam zaista korisne savete,kao i veliku inspiraciju.Fokus su pre svega,po mom mišljenju,stavili na važnost obrazovanja.Znam da se mnogima mojih godina obrazovanje čini bezvrednim,ali ja verujem u moć znanja.Verujem da je uspeh moguć,bez obzira na trenutno finansijsko stanje.Original magazin mi je pomogao da to shvatim.Jedan od mojih omiljenih intervijua bio je sa Anom Vintur,urednicom Vogue-a.Pored nje u Originalu možete naći još mnoštvo zanimljivih i pre svega uspešnih ljudi.

Original možete kupiti,ali ja ga čitam na sajtu Nedeljnika.Potrebno je samo se prijavite i možete besplatno pročitati najnovije izdanje koje izlazi jednom mesečno.Link:Original (klik na ime)

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svideo.Volim vas ♥♥♥

12 коментара:

  1. Lijep post, sviđa mi se ideja magazina! Mislim da bi se svi trebali fokusirati na pozitivne članke, tako da mi se njihov cilj baš dopada. Drago mi je da si nas informirala po tom pitanju :)
    Posjeti moj blog i ako se učlaniš, napiši mi u komentar kako bi uzvratila: www.shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno.Drago mi je da se jos nekome dopada.Naravno da cu posetiti ♥♥♥

      Избриши
  2. Drago mi je da postoji neki časopis koji piše o lepim vestima jer je previše negativnih stvari u današnjim medijima :) Jelena i Novak su uvek pozitivni i sigurna sam da je i časopis kao i oni ♥

    Poseti moj blog & pridruži se ako želiš → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Drago mi je što sam saznala da postoji ovaj časopis. Jelena i Novak su uvek dobri i pozitivni, pa mislim da je i ovaj časopis. Ako želiš posetiti moj blog ili pročitati moj zadnji post klikni ovde.

    -Šehada xx

    ОдговориИзбриши
  4. Obožavam Novaka i njegovu suprugu,kao i njihovu humanost i sav taj trud. Izgleda da je reč o stvarno savršenom magazinu :)

    alijindnevnik.blogspot.co.

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post! ♥ Časopis se čini baš zanimljivim. :D

    sarahmakeupp.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post,mislim da je jako korisno sto si napisala ovaj post.U danasnjici casopisi koji su preokupirali javnost meni su svi isti i potrebna je neka novina poput Original casopisa.Lelo je sto su Jelena i Novak Djokovic osmislili tako nesto ❤.

    ОдговориИзбриши