понедељак, 27. јун 2016.

Utisci o filmu Expelled

       Hej ljudi!!!Kako ste?Uveliko uživam u raspusti i moram priznati da mi nije toliko dosadno koliko sam mislila da će biti.Uglavnom,u prošlom postu sam napomenula da sam odgledala dugo traženi film Expelled,pa sam danas odlučila da utiske o njemu podelim sa vama.Inače,u ovom filmu glumi moj dragi Cameron Dallas,pa otuda tolika moja želja za gledanjem ovog filma.Pa da počnem!!!

   

Kao što sam rekla ovaj film sam dugo tražila.Na većini sajtova na koje sam tada ulazila nalazili su se virusi ili su bili puni različitih reklama,nisu imali film na tom sajtu...I tada sam odustala(na kratko).Medjutim odlučila sam ponovo da ga potražim pre neki dan.I iznenadjenjeee!!!Pronašla sam ga na sajtu Dailymotion (inače bez prevoda).Iskreno,od filma sam očekivala mnogo više.Sama tema filma je zanimljiva.Dečak Felix je,zbog svog problematičnog ponašanja,izbačen iz škole.S obzirom na to da njegovi roditelji ne smeju da saznaju za to,Felix se upušta u razne avanture da bi sakrio svoje ne tako dobro ponašanje u školi.U tome mu pomažu i njegov brat,prijatelji...Felixa inače glumi Cameron Dallas koji je savršeno prikazao njegov lik.


Očekivala sam dosta od ovog filma,medjutim...Mislim da postoji još prostora da napreduje.Scene su zaista komične i zanimljive,ali mislim da su mogli da naprave puno bolji film.Možda sam ja i previše očekivala,šta znam...Što se tiče glumaca dobro su odradili svoj posao.Kao što sam rekla ako želiti da se nasmejete film je odlična ideja.Sve u svemu,film je dobar i preporučujem vam da odgledate.

P.S. Cameron Dallas izgleda apsolutno fantastično u njemu.Prosto mu se ne može odoleti.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Volim vas ♥♥♥

10 коментара:

  1. Ja sam gledala ovaj film davno,ali kada sam pogledala ko glumi u njemu stvarno sam se nadala za nesto vece.Mada svaku pocetak je okej:)

    Ako zelis pogledaj moj blog i postani clan <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post! zapratila sam te uzvratii :) <3

    ОдговориИзбриши
  3. Ja prvi put čujem za ovaj film. Camerona i ne pratim toliko,ali po radnji koju si odlično opisala,mislim da je reč o jednom savršenom tinejdž filmu. Definitivno će se naći na mojoj listi filmova koje planiram pogledati. Ne očekujem ništa,dok ga ne pogledam,kako se ne bi razočarala. Savršeno ! :)


    alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam jos pogledala ovaj film, a cini mi se da sada i necu :)
    Uclanila sam se na tvoj blog. Pogledaj moj blog.ako zelis :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post.♥ Film sam gledala pre godinu ipo. Definitivno sama pojava Camerona je sakrila sve nedostatke filma. Ipak je to Cameron Dallas. *_* hahahah

    Postala sam clan tvog bloga ako zelis uzvrati:
    http://aleksandrascorner.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno Cameron je Cameron.Iskreno samo sam zbog njega i pogledala film ♥♥♥

      Избриши