понедељак, 8. фебруар 2016.

Da li se vratiti bivšem dečku?

       Zdravo ljudi!!!Nadam se da ste dobro.Za danas imam jako zanimljivu temu,a to je da li se treba vratiti bivšem.Pa da počnem!!!

   

-Bili ste u vezi i onda,odjednom,to nije to i raskinuli ste.Posle odredjenog vremena on ti se javlja sa željom da se pomirite.Zbunjena si i ne znaš šta da radiš po tom pitanju.Pa izneću svoj stav u vezi toga.Pre svega važno je koliko ste dugo bili u toj vezi i koliko ste "dali sebe" da ta veza uspe.Bitno je i to da li su se sve varnice ugasile ili ipak gajiš neka osećanja prema njemu,da li još uvek izaziva leptiriće u tvom stomaku ili ti je svejedno.Ako ga još uvek voliš,sledeće pitanje je da li i on gaji ista osećanja ili samo izigrava zaljubljenog momka.



-Važno je kako se on ponašao prema tebi kada ste bili u vezi.Ako ti je jasno stavljao doznanja da te voli i ako i sad daje sve od sebe kako bi te ponovo osvojio,vreme je da mu pružiš još jednu šansu.A ako su mu pre bile važnije neke druge stvari od tebe,zaboravi ga i kreni dalje,jer te ne zaslužuje.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Voli vas ♥♥♥

2 коментара:

  1. Sviđa mi se tvoj post i potpuno si u pravu. :)

    - pogledaj moj blog i učlani se, uzvratit ću https://myblogmything1.blogspot.ba/2016/02/avon-colortrend-maskare-usporedba.html?

    ОдговориИзбриши