четвртак, 17. децембар 2015.

#Moja playlista

       Zdravo ljudi!!!Znam da vam dugujem velikooo izvinjenje,ali razlog zbog čega ovaj post toliko kasni jeste taj što postove pišem preko telefona,a upravo mi se telefon pokvario.Kada sam ga konačno popravila iskrsli su neki porodični problemi i tako sam ja totalno zaboravila na blog.Još jedno IZVINITE,jako mi je žao.Odlučila sam da na blogu uvedem novinu i da svakog mesec objavljujem postove u kojima ću otkriti koje pesme sam pevala tog meseca.Pa da počnem!!!



1.Selena Gomez-Hands to myself,Me&My Girl
   
Ove pesme ne prestajem da slušam.U poslednje vreme Selena Gomez mi je omiljena pevačica.Ranije nisam toliko obraćala pažnju na nju,ali sada njene pesme ne prestajem da pevam.Ovaj video mi je posebno lep,jer je nastao na ovogodišnjem Victoria Secret Fashon Show-u,a ja Victoria Secret obožavam.Sve u svemu Seena i Victoria Secret Angels dobitna kombinacija!!!



2.Ed Sheeran-Thinking out loud
Znam da je ova pesma još odavno objavljena,ali ovog meseca mi je non-stop u glavi.Kada sam je ranije slušala mislila sam da je to pesma kao i svaka druga,ali mi je nekako melodija ušla u glavu i odatle ne mogu da je izbacim.



3.One Direction-Love You Goodbye
I jedna od pesama koje su svi moji prijatelji naučili zahvaljujući meni je Love you goodbye.Prelepa pesma koja brzo ulazi u uši.Mislim da sam već svima dosadila sa ovom pesmom,ali nisam ja kriva što je pesma tako dobra.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Volim vas ♥♥♥
   

2 коментара:

  1. Omg i love this songs*OOOO* Najviše slušam One direction i Eda, divne pesme imaju stvarno...Post je odličan, samo tako nastavi...Poseti moj blog, nova sam:) http://kikaa99.blogspot.rs/2015/12/dobrodosli.html?showComment=1450554264002#c1434912795590934024

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno te razumem ja sam luda za njima!!!Naravno da cu posetiti tvoj blog ♥

      Избриши