недеља, 22. новембар 2015.

#Filozofiram o...Raskidu

       Hi guys!!!Ovih dana blog sam totalno zapostavila,a za to je kriva škola i slave kojih sada ima mnogo.Upravo zbog njih sam se ugojila,ali to je druga priča.Za ovaj post odlučila sam da se pozabavim temom raskida.Pa da počnem!!!

   

-Bili ste u vezi i mislili da je on prosto stvoren za vas,a onda...Raskid.I onda sledi tugovanje i ono čuveno pitanje kako da ga prebolim.Nema potrebe da očajavate,jer ćete sigurno naći nekog boljeg.Od toga kakav je raskid bio,tj. da li vas je prevario ili nešto manje bolno,zavisi i način kako ga najlakše preboleti.


-Ako vas je prevario,onda prosto shvatite da je on ustvari jedan veliki idiot(sorry na izrazu,ali stvarno ne znam kako drugačije da ga opišem).On apsolutno nije vredan vaših suza,pa čak nije vredan ni toga da izgovorite njegovo ime.Prosto zaboravite ga,jer ne zaslužuje ni da pomislite na njega.Ujedno,to će ga verovatno i najviše zaboleti,jer ćete mu dati doznanje da vam on više ne znači ništa i da nije uspeo da vas povredi.


-Sa druge strane,ako ste raskinuli zbog toga što ta veza ne izgleda kao ona na početku,pomirite se sa tim i budite sigurni da ćete naći nekog boljeg.

-I na kraju mislim da su svadje i ogovaranja posle raskida veoma ružni,tako da je najbolje da prosto zaboravite na njega i nastavite život dalje kao da nije ni postojao.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Volim vas ♥♥♥


Нема коментара:

Постави коментар