среда, 10. август 2016.

Moji modni uzori

       Zdravo svima!!!Kako provodite ove avgustovske dane.Iskreno,uopšte se ne radujem početku školske godine.Ali nema veze...Pošto sam ja poznata kao osoba koja ima puno uzora,za danas imam post o mojim modnim uzorima.Samo da naglasim da svaka od ove tri devojke nije samo moj modni,već i nekako životni uzor.Pa da počnem!!!

                                                                 1.Selena Gomez

   

Prva na listi Selena Gomez.Ima zaista sjajan stil.Zna da oduševi svojim kombinacijama.Pored toga što se veoma razume u modu,ona je i sjajna osoba.Od nje možete čuti sjajne savete u vezi samopouzdanja i koliko je važno da verujete u sebe.Ima odlične pesme i veliki talenat za glumu.

2.Gigi Hadid


Svako ko prati moj blog sigurno zna da obožavam Gigi.Pošto se bavi modelingom nije ni čudo što je uvek savršeno obučena.Ona je super zabavna i harizmatična.Kao i od Selene i od nje možete čuti odlične savete vezane za samopouzdanje.Inače,ima mladju sestru Bellu koju ne pratim toliko koliko Gigi,ali i ona je model (kao i njen mladji brat koji je tek ušao u taj manekenski svet).Uglavnom,to je jedna modna porodica i svakako imaju puno stila.

3.Blake Lively

I za kraj jedna mlada dama koju sam od skoro počela da pratim.Blake je po meni uz Gigi i Selenu modna ikona 21. veka.Inače od skoro sam počela da pratim Gossip Girl (imate na kanalu Prva Max svakim radnim danom oko 20:30 i reprizu oko 01:20 uveče i 14:30 popodne.Ako neko zna gde može da se pogleda online neka mi napiše u komentaru,jer se mučim već par dana da nadjem).Uglavnom,ona poseduje mnogoo stila i uvek me oduševi!!!

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svideo.Volim vas!!!





6 коментара:

  1. Super post! Meni je isto Selena jedna od modnih uzora, a ove dvije ne pratim baš toliko. :/
    http://www.gledajsaprevodom.com/serija/gossip-girl evo linka. :)

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post!Meni je takođe Selena fejv zajedno sa Zoranom. ♥

    Ukoliko možeš,želiš i hoćeš poseti moj blog, nova sam. Nadam se da ćeš mi ostaviti komentar i dati savet,jer si iskusnija. ♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala.I Zorana ima predobar stil.Naravno da cu posetiti tvoj blog ♥♥♥

      Избриши
  3. Modni uzori su mi Cara i Zendaya.One su mi perfektne ♥

    Posetite moj blog & pridružite se → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ОдговориИзбриши