субота, 4. јун 2016.

#Mojaplaylista

       Zdravo svima!!!Kako ste?Još malo pa kraj škole i to me posebno raduje.I ponedeljak i utorak će biti pakleni za mene,pa koristim ovaj vikend da se psihički spremim.But anyway...Za danas imam moju playlistu.Pa da počnem!!!



Slow down-Selena Gomez
-Pitam se da li makar jedna moja playlista može proći bez Selene.Ne bih rekla.Ovu pesmu čula sam odavno,ali sada ponovo ne mogu da prestanem da je pevam.Stvarno je fantastična (kao i Selenita).


Ana Nikolić-Konkretno
Izvinite zbog nedostatka videa,pokušala sam da nadjem,ali iz nekog razloga (verovatno zbog autorskih prava) ne mogu ovde da ga izbacim.Uglavnom,Ana je ovu pesmu radila zajedno sa Rastom.Super pesma,brza i lako ,,ulazi u uši".



One Direction-More Than This
I za kraj moji omiljeni.Jako emotivna pesma koju što više slušam to mi se više svidja.Posebno mi se dopada refren kada Harry otpeva.

To je to što se tiče ovog posta.Nadam se da vam se svidja.Volim vas ♥♥♥
   

6 коментара:

  1. Draga, jako lijep blog.
    Ako zelis mozemo da zapratimo jedna drugu, ako hoces zaprati me i ostavi komentar,kako bih uzvratila. :)

    www.bekleveer.com

    ОдговориИзбриши
  2. Blog je sladaaak
    Zaprati moj http://writtingguy.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. Draga, htjela sam da uzvratim follow,ali ne vidim GFC dugme..javi mi kako mogu da te zapratim i uradicu to vrlo rado :*

    www.bekleveer.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj preko telefona.Ja radim na telefonu pa ne mogu bas sve opcije da nadjem na bloggeru,ali pokusacu to da popravim.U svakom slucaju hvala ti ♥

      Избриши