субота, 26. март 2016.

Sva izdanja Cameron Dallas-a

       Hejjj ljudi!!!Kako ste?Ja sam imala jako napornu nedelju iza sebe i sada uživam u vikendu.Jako sam uzbudjena što ću danas pisati o mojoj velikoj ljubavi Cameron Dallas-u.Ja njega obožavam,toliko je duhovit,lep,ma savršen.Pa bolje bi bilo da počnem 

  

Rekla sam SAVRŠENSTVO.Ima taj pogled,jaoojjj istopiću se.No da se vratimo na njegov stajiling.Crne pantalone,siva majica,crne patike i sat sve na svom mestu,bez puno detalja,ali kompletno.


Jel sam samo ja zaljubljena u njegove oči ili?Moram malo da budem objektivna,pa ću priznati da mi se ovaj džemper ne dopada(sorry Cameron,love youuu).Ostalo je sve O.K.


Opet crne pantalone...Majica je fantastična.Sve ovo sa belim patikama na Cameron-u izgleda besprekorno.Stvarno se pitam jel on mene hoće da ubije ili šta???


Gornji deo odličan,ali pantalone...Šešir,crno-bela kombinacija,patike i onda grozne pantalone.Ohh Cameron,bolje se vrati na crne,jer mi se ovo uopšte ne svidja.Sve u svemu zamisliću da sam devojka pored tebe i oprostiću ti.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svideo.Volim vas ♥♥♥



4 коментара:

  1. I ja sam velikii ljubitelj Cam-a. Zaista ga obozavam i zaista mi se svaka njegova kombinacija mnoogo dopada. Ipak slazemo se da mu crne pantalone najbolje stoje. Inace, na poslednjoj slici, devojka pored njega je njegova sestra Sierra❤☺

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam pocela skorije da ga pratim i odusevila sam se.On prosto ne zna da pogresi sa odabirom odevnih predmeta ♥

      Избриши
  2. Super su kombinacije :D www.infashionchains.blogspot.com

    ОдговориИзбриши