субота, 26. септембар 2015.

#Filozofiram o vezama u osnovnoj

       Hejj ljudi!!!Ne znam zašto,ali trenutno imam neki nalet inspiracije.Odlučila sam da pokrenem novu seriju postova #Filozofiram o...U tim postovima ću pisati svoje mišljenje o odredjenim temama.Prva tema je veze u osnovnoj.

   

-Da li su veze u osnovnoj prihvatljive?
Iskreno,mislim da to zavisi od osobe .Prosto neko brže,a neko sporije sazreva.Ne mogu reći da su veze u osnovnoj neprihvatljive,ali mislim da prave veze počinju u srednjoj.

-Razlika u godinama?
O ovome nema mnogo šta da se priča.Prosto mislim da je normalno da neko ko je 8.razred neće biti sa nekim ko je 3. ili obrnuto.Ustvari uopšte ne mislim da neko ko je 3. razred treba da bude u vezi.


-Da li treba prihvatiti vezu samo zbog društva
Ne.Ako neko ne želi da bude u vezi,onda je najbolje da je ne započinje.U čemu je svrha biti sa nekim samo zato što vaši drugovi misle da ste odličan par,ili samo zbog toga što će vam tako porasti popularnost u školi.Ako su to jedini razlozi ne započinjite ništa,jer ćete tako povrediti drugu osobu i samim tim i vi ćete se osećati neprijatno.

-I za kraj jedan savet:
Samo ako mislite da ste spremni da u osnovnoj prvi put doživite čari veze,započnite je,u suprotnom ni ne razmišljajte o tome,jer je jako puno godina ispred vas i biće vremena za ljubav.

To je to za ovaj post.Nadam se da vam se svidja.Volim vas ♥♥♥




Нема коментара:

Постави коментар